Viking Ocean Cruises fartyg

Viking Star avslutade sin debut segling, kommer från Istanbul till Venedig, på onsdagen på väg till Norge där det kommer att döpt i maj. Det är det första fartyget i den nya Viking Ocean Cruises linje, en del av företaget mest känt för sina flodkryssningar.

Den Viking Ocean Cruises fartyg kan transportera 930 passagerare i 465 hytter, var och en med sin egen veranda. Ytterligare två fartyg-Viking havet och Viking Sky-är på för att linjen skapats av floden kryssningsrederi grundades 1997.

Viking Star inredning ombord är tydligt skandinavisk, med ”rena linjer, vävda textilier och ljust trä,” enligt en vikinga tillkännagivande.

Fartyget har en infinitypool utanför aktern som erbjuder panoramautsikt från fartyget; en Explorers Lounge dekorerad med bilder och kartor tänkt att framkalla tidiga vikingavägar; och ett spa som inkluderar en snö rum och hydroterapi pool.

Viking Star seglar till Bergen, Norge, för sin dop den 17 maj, vilket sammanfaller med Norges Grundlagsdag.

Viking erbjuder 2-för-1 prissättning på 2016 över havet kryssningar och upp till $ 750 per person på internationella flygbiljetter för dem som bokar senast den 30 april.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s