Viking Cinderella är värd för första vin och champagne mässan på Östersjön

Förutom bingo-, öl-och vin-tema kryssningar, kommer Viking Line ger varierande underhållningsprogram på varje färja.

”I stället för ett viktigt tema för alla våra fartyg, vill vi erbjuda flera underhållning alternativ för våra olika målgrupper”, säger Christa Grönlund, kommunikationschef på Viking Line.

I höst kommer passagerare som färdas Mariella och Gabriellas respektive Helsingfors-Stockholm VOY-åldrar att kunna njuta av uppträdanden från en internationell showgrupp som en del av ”Bright Lights, Big Cities” underhållningskoncept. Gruppen kommer att utföra i nattklubben, lobbygrupper och barer, gör det möjligt för passagerare att titta vokala prestationer, snabba shower och cirkus artisteri.

”Vi kan lova fantastiska samtida cirkus samt mångsidiga sång och dans”, säger Lotta Bergman, underhållningschef på Viking Line. ”Vårt mål är att överraska, flytta och glädja våra passagerare.”

Under tiden kan du färdas Amorella från 18 augusti-31 december återuppleva 50, 60 och 70-talet genom en rad olika aktiviteter ombord som erbjuds från måndag till torsdag. Varje morgon kan du delta i musikaliska frågesporter och allsång shower, och njuta av snabba kon-certs i andan av 50-talet och 60-talet på eftermiddagen. På kvällarna kommer gästerna att kunna njuta av en retro disco upplevelse.

Händelserna kommer att ledas av Gary Revel Jr och Linda Herranen, som kommer att utföra välkända hits på engelska som en del i en kvartett.

I september i Viking Cinderella är att vara värd för första ombord vin och champagne mässan på Östersjön, så att gästerna kan smaka på exklusiva viner från välrenommerade specialister som Moët Hennessy, Laurent-Perrier, Bottega, Franck Bonville, Charles Heidsieck och Veuve Clicquot.

Erbjuds som svar på förfrågningar från passagerarna, kommer mässan att ske på två av Viking Cinderellas kryssningar avgår Stockholm den 11 och 12 september. Äger rum i Nöjescafé kommer mässan att vara öppen 6-10 pm som fartyget seglar från Stockholm. Det kommer också att vara öppen från 10:00 till 01:00 på returresan.

Ett stort antal deltagande vin hus, flera hundra olika typer av viner och champagne, och upp till nio Master class föreläsare kommer att finnas på varje kryssning. Dessutom kommer gästerna att kunna njuta av en exklusiv fyrarättersmeny i restaurangen Seaview.

”Försäljningen av viner och champagne ombord våra fartyg har ständigt ökat, tillsammans med pas-sagerare intresse för dessa fina drycker”, säger Gordan Schmidt, produktchef på Viking Line. ”Under de senaste åren har vi organiserat välbesökta whiskymässor som rankas bland de tio bästa i världen. Många av våra gäster har efterfrågat kryssningar som fokuserar på mat och dryck, så vi är mycket glada att vi nu kan erbjuda våra passagerare en champagne och vin rättvis ombord Cinderella, där gästerna också kan njuta av en kulinarisk upplevelse. ”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s